Kesä ja kilpailut

Kesä ja pyöräilytapahtumat lähestyvät hurjaa vauhtia. Tandem-tiimin kanssa lähdemme kisamatkalle kesäkuun alussa Kölniin. Kölnissä kisataan Eurocupin parakilpailu. Matkoina Kölnissä on 20km aika-ajo ja 50km maantieajo.

Ennen matkaa ei ole enää paljoa kunnolle tehtävissä, työ on tehty jo talvella. Talviharjoitteluun on mahtunut treeniä salilla, Wattbikella sekä kahvakuulalla, muutama juoksulenkki ja suunnistusta korttelirasteilla. Läpi talven ajoimme paljon maastopyörillä.

kuva.JPG
Kuvaaja: Lauri Kemi

Kölnin kisa on ensimmäinen tapahtuma, missä emme ole ainoita tandemin kanssa osallistuvia, onkin mukava päästä näkemään missä meidän vauhtimme on tuollaisessa kisassa.

Muutama viikko sitten aloitimme pyörätapahtumat osallistumalla Keravalla Kevätpolkaisuun. Ajoimme tapahtuman lyhyemmän reitin 48km, koska se vastaa matkaltaan Kölnin maantieosuutta. Reitti oli mukava ja sää hyvä. Vedimme lähes koko matkan porukkaa ja keskinopeudeksi reitille tuli noin 36km/h.

Keravan kevätpolkaisu
Keravan kevätpolkaisu

Talviharjoittelussa mukana on ollut joukko kavereita, yhdessä tekeminen tuo mukavaa vaihtelua treeneihin. Harjoittelussa apunamme on ollut Personal trainer Ott Raska.

 

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑