Naiset todellakin pyörittää

Naiset Pyörittää -blogin 100. juttu on tässä ja nyt. Julkaisuja on kertynyt laidasta laitaan pyöräilystä ja vähän sen vierestäkin. Viime vuonna järjestettiin toukokuusta alkaen yhteensä 20 kimppalenkkiä, pääosin maantiellä, mutta pyöriteltiin muutama lenkki myös maastolenkkeinä. Lenkkien vetäjinä toimi pyöräilynohjaaja Tiina Nieminen ja Katri Leskinen. Lisäksi pidettiin muutama työpaja, renkaanvaihtoa harjoiteltiin keväällä ja siitä syntyi myös Tiinan ja Katrin video:
Naiset Pyörittää renkaanvaihtovideo

Kevät tuo taas kimppalenkit ja muut tapahtumat, huhtikuussa, alkaa, pysykää kuulolla! Tiistaina 4.4. aloitamme Naiset Pyörittää renkaanvaihtotyöpajalla Hatusella Parolassa ja siitä eteenpäin tuttuun tapaa tiistaisin kimppalenkit.

Eilen tapasimme Katrin ja Tiinan kanssa lenkillä.
naiset2

Mitä kuuluu?

Tiina

Talvi meni nopeasti. Huonon lumitilanteen takia ei hiihtokärpänen päässyt tänä talvena puremaan ollenkaan, joten sukset pysyivät suksipussissa. Näin on jäänyt paljon aikaa pyöräilyyn. Fatboylla on ahkerasti käyty lenkillä ulkona. Viime vuoden puolella kilometrit tasattiin siten, että 7000 kilometriä tuli koko vuonna täyteen. Tämän vuoden puolella ulkokilsoja on kertynyt jo reilu 1000. Trainerilla treenaaminen ei oikein houkutellut, joten ostin itselleni kokeilumielessä harjoitusrullat. Rullilla sisäharjoitteluun on tullut uutta intoa. Näin olen päässyt totuttelemaan uuteen maantiepyörääni Specialized Tarmaciin jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen pyöräilykauden alkua. Rullailukilometrejäkin mittarissa on jo noin 400. Nyt vaan kuumeisesti odotetaan, että hiekotussepelit lakaistaisiin pois teiltä ja säät vähän lämpenevisivät, että päästäisiin aloittamaan maantiekausi. Sormet jo syhyää maantielle.

Katri 

Talvi ei omalta osaltani ole mennyt yhtään niin kuin ajattelin. Olen enemmän juossut labrassa erilaisissa testeissä kuin käynyt lenkillä. Omat haasteet talveen ovat myös tuoneet uudet työkuviot – omalla hyvällä tavalla.

Kun vihdoin viimein tammikuussa saatiin selvyyttä, mistä tuo väsymys, korkeat sykkeet, huono palautuminen johtuvat jne., oli helpottavaa myös pääkopalle. Liikkuminen on nyt taas pikku hiljaa aloitettu, mutta tunnin lenkki on tässä kohtaa käytännössä maksimisuoritus. Sykkeet ovat alkaneet pikku hiljaa tippua, mutta totuuden nimissä reilun puolen vuoden liikkumattomuuskin näkyy ja tuntuu! Eniten tässä kohtaa harmittaa se, että olen valovuoden jäljessä entisiä treenikavereita eikä heidän mukaan ole mitään asiaa tässä kunnossa. Minulle kuitenkin tuo seura ❤ on iso osa koko juttua!

Haaveet perusmatkan suorittamisesta tänä kesänä on muuttunut tavoitteeksi saada itsensä kuntoon, nauttia auringosta ja uudesta tulevasta pyörä- ja uintikaudesta.

Jos tarvitset alivauhtiselle lenkillesi jarrua, pyydä minut mukaan ;)!

 

Pauliina

Takana on ensimmäinen talvi kun on pyöräilty säässä kuin säässä. Stumpjumpper maasturi on saanut ulkoilutusta läpi talven. Sisällä on ajettu trainerillä, Wattibikella ja käyty Pirkkahallissa ajamassa rataa ympäri tandemilla. Syyskuussa tuntui, että miten ihmeessä saa talven kulumaan ja nyt keväällä huomaa, että nopeasti se talvi meni. Tällä viikolla käytiin jo ekalla ulkolenkillä maantiellä, laitettiin vaan vähän leveämpi ja kuviollinen rengas, jotta hiekat ei haittaa. Kevättä kohti!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑