Isona pyöräilynohjaajaksi

koulutukset
Koulutustasoja on viisi. Toinen taso pyöräilynohjaaja.

Pari kesää olen ollut mukana vetämässä naisille tarkoitettuja maantie- ja maastopyörälenkkejä. Aika hienoa aikaa ollut nämä kaksi kesää. Homma on ollut erittäin mieleistä tekemistä. Paljon on opittu käytännön kautta, mutta mielessä on ollut jo pidempään syventää tietoja ja taitoja asian tiimoilta. Asiaan kun liittyy paljon vastuita ja vaatimuksia. Haluan ennen kaikkea kehittää omaa tekemistä, jotta voin tarjota yhteislenkeillä kaikille mukavan kokemuksen, innostaa olemaan mukana ja tehdä asioita oikein. Aika pätevöittää itsensä asiassa lisää. Syksyn aikataulu antoi mahdollisuuden ilmoittautua valtakunnalliseen pyöräilynohjaajakoulutukseen Jyväskylään.

 

Pyöräilyohjaajankoulutuksen järjestää Jyväskylän Pyöräilyseura JyPS yhteistyössä Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n ja Suomen Pyöräilyunionin kanssa. Koulutuksessa on viisi tasoa, joista pyöräilynohjaajakoulutus on toinen taso. Koulutus sisältää kaksi viikonlopun mittaista kontaktijaksoa, kotitehtäviä ja lisäksi yhden päivän mittaisen loppukokeen. Ensimmäinen jakso on tänä viikonloppuna.

Edessä on kaksi tiukkaa päivää painavaa asiaa höystettynä käytännön harjoituksilla. Odotan koulutusta innolla ja sitä, että pääsen jatkossa soveltamaan oppimaani käytäntöön ja jakamaan omalta osaltani pyöräilyn ilosanomaa. Pysy kuulolla.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:

Suomen pyöräilynohjaajat

Suomen pyöräilyunioni

Jyväskylän pyöräilyseura

Kansikuva: Suomen Pyöräilynohjaajat -logo (http://pyorailynohjaajat.fi/)

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑