Aamutempo, fillarilla töihin

Suoraan sängystä, fillarikamat niskaan, silmät auki, juuri ja juuri -aamun torkku lähtee fillarilla töihin. Herää pahvi! Aamuheräämiset eivät ole koskaan olleet meikäläisen vahvimpia puolia. Muutaman herätyskellon torkun jälkeen kirjaimellisesti raahaudutaan ylös sängystä.

Kilpailuhenkeä löytyykin sitten sitäkin enemmän. Tämä tarkoittaa kohdallani sitä, että asiat pyritään tekemään nopeammin ja paremmin kuin aikaisemmin. Itseänsä vastaan on hyvä kilpailla. Työmatka ei tee tässäkään asiassa poikkeusta. Aamun torkkukin herää hyvin kun kiskasee täysillä töihin.

Eiliselle kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi osui sauma tulla pyörällä töihin. Siitä se ajatus sitten lähti eli ennätystä rikkomaan. Hieman oli sellainen kutina, että uutta ennätystä olisi tarjolla. Jopa heräsinkin riittävän ajoissa, mutta klo:8 aamuruuhkan välttäminen vesittyi tyhjään eturenkaaseen. Se piti vaihtaa ensin.

Personal best sieltä kuitenkin pläjähti. Aamuruuhka juuri tasan klo:8 oli odotetunlainen, joten sen osalta on ainakin vielä parantamisen varaa. Kunhan viljelijät saa kaikki jyvänsä vakoon ja vie kylvinkoneensa latoon taas vuodeksi ja koululaisten kesälomat alkaa niin on aika taas yrittää uudelleen.

Miten sinä pyöräilet töihin?

Vale, emävale, tilasto:

töihin
Tilastojen syövereistä ”kärkiajat” työmatkalla

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑