Aamutempo, fillarilla töihin

Suoraan sängystä, fillarikamat niskaan, silmät auki, juuri ja juuri -aamun torkku lähtee fillarilla töihin. Herää pahvi! Aamuheräämiset eivät ole koskaan olleet meikäläisen vahvimpia puolia. Muutaman herätyskellon torkun jälkeen kirjaimellisesti raahaudutaan ylös sängystä.

Kilpailuhenkeä löytyykin sitten sitäkin enemmän. Tämä tarkoittaa kohdallani sitä, että asiat pyritään tekemään nopeammin ja paremmin kuin aikaisemmin. Itseänsä vastaan on hyvä kilpailla. Työmatka ei tee tässäkään asiassa poikkeusta. Aamun torkkukin herää hyvin kun kiskasee täysillä töihin.

Eiliselle kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi osui sauma tulla pyörällä töihin. Siitä se ajatus sitten lähti eli ennätystä rikkomaan. Hieman oli sellainen kutina, että uutta ennätystä olisi tarjolla. Jopa heräsinkin riittävän ajoissa, mutta klo:8 aamuruuhkan välttäminen vesittyi tyhjään eturenkaaseen. Se piti vaihtaa ensin.

Personal best sieltä kuitenkin pläjähti. Aamuruuhka juuri tasan klo:8 oli odotetunlainen, joten sen osalta on ainakin vielä parantamisen varaa. Kunhan viljelijät saa kaikki jyvänsä vakoon ja vie kylvinkoneensa latoon taas vuodeksi ja koululaisten kesälomat alkaa niin on aika taas yrittää uudelleen.

Miten sinä pyöräilet töihin?

Vale, emävale, tilasto:

töihin
Tilastojen syövereistä ”kärkiajat” työmatkalla
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: