Odotusta ilmassa

lenkkikuva

Esittelyssäni kirjoitin ajatuksesta hankkia tandem sekä siihen pilotti ja ehkä tähdätä myös tapahtumiin tai kilpailuihin.Tässä vielä linkki esittelyyni:Pauliinan esittely
Vielä ei ole tandem-uutisia, homma kuitenkin etenee. Nyt odotan tandemin testaamista, oletan että ei ole alkuun ihan niin helppoa kuin miltä näyttää. Julkaistuani ensimmäisen jutun Naiset Pyörittää blogiin, sain aivan ihanan yhteydenoton henkilöltä, jolla on sama näkövamma kuin minulla eli retinitis pigmentosa ja lähes samalla haitta-asteella, hän on myös aktiivisesti liikkuva nainen, lajeina juoksu ja maastopyöräily. Hän osallistuu tänä vuonna MTB tapahtumaan yhdessä edessä ajavan avustajan kanssa, huippua. Varokaa vaan maastopyöräilevät kaverit, katsotaan mitä tässä vielä itsekin keksin.

Pakko palata hieman ajassa taaksepäin. Olen polkenut pyörällä aina, jo senkin takia, että lapsena piti päästä kotoa maaseudulta liikkeelle ja harrastuksiin. Aikuisiällä ensimmäinen aktiivisempi muistoni on reilun kymmenen vuoden takaa, jolloin keksimme ystäväni Eijan kanssa osallistua 5 päivää kestävään Saimaan ympäriajoon. Mukana oli kymmeniä pyöräilijöitä ja meidät oli ensimmäisenä päivänä laitettu nopeimpien ryhmään. Selvittiin ensimmäisestä päivästä, mutta tuplasti vanhemmat herrat kyllä menivät aika paljon kovempaa ja aika paljon kevyemmän näköisesti joten siirryimme seuraavana päivänä hitaampaan ryhmään ja nautimme myös maisemista. Siltä reissulta jäi mieleen monta mukavaa muistoa.
Tykkään pyöräilystä, kun maisemat vaihtuu ihan eri tavalla kuin kävellen, pyöräily on mukava harrastus kaverin kanssa ja siinä sivussa kunto kasvaa ihan itsestään.

Pyöriä on tullut ja mennyt vuosien varrella. Tällä hetkellä ajan Specializedin Rhyme täysjoustomaastopyörällä viikoittain vähintään 4 tuntia. Naiset pyöritätä bloggaaja Katri testasi ja kirjoitti Rhymestä, pääset lukemaan jutun tästä: Testissä Speciliazed Rhyme. Näkövammani takia ajan helppoja, tasaisia reittejä, varsinkin jos ajan yksin.  Talvella voisin tietenkin harrastaa näkövammaiselle sopivampia lajeja, polkea trainerilla tai käydä spinningissä, kumpaankaan en tarvitsisi kaveria ajamaan mukana.  Harmi, että kumpikaan näistä lajeista ei kuulu suosikkeihini J Kesää odotellessa! Seuraavassa päivityksessä mukana on toivottavasti jo odottamani tandem.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑