Fillarimessut Helsingissä

 

Talvi on viimeiset pari viikkoa näyttänyt parhaan puolensa. Tampereen Kaupissa vanhanliiton kisaladutkin ovat olleet huippukunnossa ja on ollut hienoa päästä hiihtämään kunnon latuja eikä vain tykkilumibaanaa. Mieleen onkin hiipinyt, että ennen muinoin hiihtäjät taisivat olla aika kovassa nousuhiihtokunnossa, sillä kisalatujen profiili on aika julma tykkilumibaanaan nähden.

 

12698614_10153472613677712_6755000455458107090_o
Hiihtoa Tampereen Kaupissa

 

Hiihtoa on nyt tullut tehtyä reilu kuukausi ja se on antanut mukavaa ärsykettä ja vaihtelua harjoitteluun. Nyt olen kuitenkin alkanut ajamaan hieman enemmän Bkool-harjoitusvastuksella, jotta pyöräjalka alkaisi heräilemään ja saisin hieman tuntumaa aika-ajopyörän asentoon. Viimeiset vuodet olen käytännössä ajanut vain maastopyörällä, jonka asento on aivan päinvastainen verrattuna aika-ajopyörään. Treenipäivien suosikiksi on nyt noussut ”triathlon treenipäivä”, joka sisältää tietenkin uintia, harjoitusvastuksella ajamista ja juoksua. Täytyy myöntää, että jotenkin nautin tästä lajien sekamelskasta.

 

Syksyllä sain kunnian toimia Bkool nimisen harjoitusvastuvalmistajan ambassorina ja tulevana viikonloppuna onkin vuorossa Fillarimessut, jotka nykyisin tunnetaan paremmin nimellä GoExpo. Messut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 4.-6. päivä maaliskuuta ja esillä on pyöräilyn lisäksi kaikkea mitä ihminen voi kuvitta harrastavansa kesällä.

 

Itse ajan messuilla tietenkin pyöräliike Hatusen sponsoroimaa pyörääni Specialized Shiviä kiinnitettynä Bkool-harjoitusvastukseen ja lenkin jälkeen pyörin Bkool-osastolla.

12747352_10153484553292712_5340830204398965292_o

Mielenkiintoiset kaksi päivää, lauantai ja sunnuntai, siis tiedossa. Bkool-osastolla 7F80 on myös sinun mahdollista tulla testaamaan kuinka hauskaa harjoitusvastuksella on ajaa, kun se on yhdistetty Bkoolin kehittämään simulaattoriin. Bkool-osastolta löytyy kaikki siis valmiina, ei tarvitse kuin hypätä pyörän selkään ja kurvailla Espanjan aurinkoisilla teillä simulaattorin syöttäessä maisemaan realistisesti sopivaa vastusta takakiekolle.

Bkool-osasto 7F80 on messuilla koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin.

Itse suunnittelin ajavani jonkun Eurooppalaisen Ironman 70.3 pyöräosuuden lauantaina. Tästä matkaa tulee noin 90km. Sunnuntaina vuorossa on ehkä hieman lyhyempi reissu, jossain päin keski-Eurooppaa esim. Sveitsissä, sillä sieltä voin videokuvasta tunnistaa tuttuja paikkoja. Tämä tekee videokuvan olemassa olosta hauskaa.

IMG_0460

 

Ennen messuja on kuitenkin vielä luvassa lepopäivä ja ”triathlon treenipäivä” !

Nähdään messuilla!

 

 

 

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑