Valmiina "rokkaamaan".

 

 

Loppiaisrogaining 2016

”loppiaisroga”

Lauantai 2.1.2016 kello 20:19 Tiina:”Hei duuds! Loppiais rogaining olis nurkissa. Mites olis? Fillareilla…

Ja kello 20:43 Miia-Maria: ”No hitsi! Miten on Katri? Eiköhän mennä?”

Sinetti tuli kello 20:44 Katri:”Kuulostaa kyllä kivalta. Maksetaanko paikan päällä?”

Jotakuinkin näillä puheilla kahdessakytäviidessä minuutissa syntyi naisetpyorittaa.com- rogaining tiimi. Tässä kohtaa ei käytännössä hajua mitä, ja miksi ja missä…. Naiset yhdessä. Pyörillä. Sounds like fun. Se riitti.

Tässä muutaman päivän aikana kun on alkanut hahmottua että tuollaisessa rogainingissa ulkoillaan  aika paljon (KAHDEKSAN TUNTIA (!!!) ) ja pakkasukko lupailee ihan rapeata keliä -20C (Oh Dear Lord!!) Niin eittämättä vetää suupieltä totisemmanlaiseksi. Tuntia ennen tapahtuman alkua saadaan kuulemma kartat missä merkittynä rastit joita sitten etsitään. Tehtäväjako tuli kuin vahingossa selväksi; Katri toimii mekaanikkottarena ja järjen äänenä. Tiina lukee karttaa ja karttakeppi soi ”tuohon suuntaan ja tahdilla tämä :D. Ja minä sitten taas 😀 ??? Hengaan vissiin messissä ja pidän yllä hyvää tuulta?? En ainakaan muuta osaa. Tsempparina moon hyvä.  😀 😀

Pukeutumiseen on kyllä pakko laittaa ajatusta mukaan. Lämmintä. Hengittävää. Hienkin kestävää/siirtävää. LÄMMINTÄ. Nyt ei brassailla sillä miltä joku näyttää ja kehtaako…. Ihan sama!! Kyllä kehtaan. Mummon vaatekaapilla tartti käydä kätköilemässä. Jei!! Mukaan tarttui vaikka antarktiselle sopivat tumput, siispä juuri sopivat minunkin kätösille. Paksut karvarukkaset. Munnukalta on lainassa tankohanskat, lähetys oli kotorapuilla odottamassa töiden jälkeen ihan niinku puhe oli (Kiitos Antti) Positiivinen fiilis että käpälät säilyisi lämpiminä. Huomen illalla tiedän sitten kertoa tarkemmin 😀

Pääasia on pelkästään että varustuksella pärjää pakkasukon tarjoamissa olosuhteissa.

Jalat. Kulkineet. Pyöräilykengät on mulla kyllä hyvät mutta klossi kerää kävellessä lumipaakkua ihan kiitettävästi niin aloin miettimään muuta kenkävaihtoehtoa. Kaikkein lämpimimmät kengät mulla on UGGit. Onkohan UGGien raiskausta painella niillä pitkin Harvialan perämettiä 😀 ?? Tarttee miettii. Onhan tässä vielä monta tuntia aikaa ratkoa jäljellä olevia kysymysmerkkejä… Aamulla kello 10 reikä reikä aletaan tutkimaan karttoja ja kello 11 leikki alkaa. Ainakin otan muuten lämmintä juomaa litrakaupalla messiin ja ruokaa. Paljon. Retkissä parasta on eväät. Niin nytkin 🙂

Muusta mä en oikein tässä kohtaa vielä tiedä. Jännä kutina että tämän vuoden loppiaisesta tulee ihan kiva?!? Ei tiedä. Lähdetään katsomaan. Takki auki ja nenät vihreinä. Jjjjjep. Niin varmaan 😀

Renkaat on vaihdettu. Vararengaskin on.  Rumor tsekattu muutoinkin. Polkimet vaihdettu tavallisiin. Lamppu latauksessa. Kännykkä samoin. Lämmintä etsitty esiin. Heijastinliivi, avaruuslakana ja pilli. Termurit esillä ja ruokakorissa apetta. Jotain varmaankin puuttuu… Mitä?

Selviää varpilla huomenna päivän edetessä!! Heitetääns hei yläfemmat??

Valmiina ollaan. Nyt ”rokataan” naiset !!

 

 

 

One thought on “Valmiina "rokkaamaan".

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑