Se pieni henkivakuutus

Tulipahan tänään taas todistettua se tosiasia, että kypärä säästää yllätävän paljon. Varsinkin kun se on päässä ja remmi kiinni – kunnolla.

Olin mieheni kanssa pyöräilemässä ja pimeällä tehtävään lenkkiin oli varauduttu hyvin; oli lämmintä juotavaa, heistastinta, valoa (650 lum) jne.

Lenkin puolivälissä mies painaltaa melko roheasti alamäkeen, pyörätie päättyy (tai siis kääntyy 90 astetta), pyörän takapyörä tekee linkun ja mies lentää sarvien yli pientareelle. Pyörä melkoisessa solmussa, juomapullot pitkin pientaretta. Ohjaustangon korjaus oikeaan asentoon ja pikaisella silmäyksellä vaatteissa muutama reikä ja kyynärpäässä asfaltti-ihottumaa. Kaikki siis hyvin ja matka jatkuukoon.

Kotona lähemmän tutkiskelun ja tuumailun jälkeen toteamme, että tilanne olikin hieman pahempi, mitä alkuun näytti. Nyt vasta mies tajusi, että kypärän toinen sivu kraapi pitkin asfalttia, mutta naama säästyi naarmuilta, kiitos kypärän ja sen lipan. Lisäksi 70 euron kypärä säästi 700 euron silmälasit ehjinä. Ja ennen kaikkea nyt olen kirjoittamassa tätä varoittavaa esimerkkiä, enkä sen sijaan ole mieheni kanssa ensiavussa!20151216_185113

Kypärä taitaa naarmuineen ja halkeamineen mennä vaihtoon, mutta se on kuitenkin halpa hinta siitä, että tästä rytäkästä selvittiin säikähdyksellä.

Turvallista matkaa kaikille,

❤ Mamma, jolla on pyöräilyseuraa jatkossakin

Mainokset

One thought on “Se pieni henkivakuutus

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: