Fatbike-päivä Hatusella

Ihminen näköjään kuulee mitä haluaa. Olen ollut niin omissa ajatuksissa ja miehen puheet fatbikesta tulivat korvaani wattbikenä. Ihmettelin kyllä, miksi mieheni on niin kovin kiinnostunut wateista. Kun vihdoin viimein oivalsin, että mieheni tosiaan tarkoittaa läskipyörää eikä hän missään yhteydessä ole kiinnostunut tehoista tai wateista, vinkkasin, että lauantaina mennään testiajamaan FATBIKEt!

Ei muuta kuin Hatuselle (http://www.hatunen.fi/). Vaihtoehtoja miehelle oli kolme, joista heti alkumetreillä ihastuksen vei Felt dd30. Kun perheessä on hätäinen hämäläinen, meidän perheeseen muutti tänään yksi uusi perheenjäsen!

IMG-20151212-WA0001
Felt dd30

Itse mamma kävi testiajamassa mm. Specialized Hellgan. Uskomattoman ihanan kevyt polkea! Ja ulkonäköön verrattuna kevytkin vielä! Mamman rahakukkaro ammottaa tyhjyyttä tässä kohtaa vuotta, joten pyörän osto jää vielä haaveeksi. Mutta onpahan huikea vaihtoehto talvipyöräilyyn. Voin suositella lämpimästi!

IMG-20151212-WA0003

Nyt ei auta muu kuin hakea varastosta maastopyörän takarengas korjattavaksi, sillä huomenna otetaan tyypit uudella pyörällä. Olisikohan Sääjärven lenkki (30 km) hyvä näin alkuun?

Ja hei. Kisassa pyöräily vastaan golf tilanne taisi kääntyä mamman eduksi 1-0 ;).

 

2 thoughts on “Fatbike-päivä Hatusella

  1. Joulupukille sähkösanomaa vaan pikana! Ps. Poiketkaa Timontien kautta niin tulee Sääjärven lenkkiin myös hieman mäkiä….

  2. Ihan niin kilttinä en ole ollut😁, että toisen pyörän sponsorin miehestäni saisin.

    Mutta kiitos vinkistä, täytyy tutkailla reittivaihtoehtoja. Kunhan nyt saadaan uudet kumit MUN pyörään. Vähän hankaluuksia venttiilien kanssa…

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑