Syksy ja pimeys

Syksy vaihtuu kohta talveen eikä pimeys näytä hellittävän. Onneksi olemme lähellä talvipäivän seisausta ja päivä alkaa pidentymään. Pikku hiljaa. Sitä ennen kuitenkin muistuttaisin näkymisestä liikenteessä. Vaikka usein liikummekin ”valaistuja” väyliä ja urheiluvaatteemme on varustettu heijastimilla, tulee tilanteita, jolloin autoilijat eivät meitä todellakaan näe!

Mieheni on ostanut minulle jo varmaan vuosi sitten halvan heijastinliivin. Se on lojunut käyttämättömänä kaapissa, mutta tänä syksynä  päätin pistää sen päälle, koska muutaman kerran autoillessani olen havahtunut tai oikeastaan säikähtänyt, miten huonosti lenkkeilijät näkyvätkään tuolla pimeässä!!Liivi

Liivi on yhden koon- mallia ja tälle mammallekin suurta kokoa. Syksyn lenkillä  liivi tuntui olevan koko ajan hankala, mutta ei se sitten kuitenkaan silloin menoa haitannut. Juoksentelu eteni eikä ajatus enää ollut koko aikaa juoksemisessa. Yleensä lenkki on omasta mielestä silloin onnistunut, kun ajatus karkaa muualle. Nyt se karkasi päällä olevaan liivin. Jospa vaikka vähän sitä tuunaisin?

Seuraavana päivänä liivi kaventui, lyheni ja lisäksi löysin netistä hauskan kuvan, jonka kopioin heijastintarraan, leikkasin ja liimasin liiviin. Siinä se!

Turvallista  joulun alusaikaa kaikille!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑