Hyvät ja huonot uutiset?

Vuoden toiseksi viimeinen kuukausi takana. Palataan kuitenkin vielä marraskuun saldoon; hyviin ja huonoihin uutisiin.

Huonot uutiset?

Kuukauden kokonaissaldo jäi melko niukaksi, mutta toisaalta marraskuun viimeiselle viikolle oli kertynyt niin paljon muita menoja, että harjoittelu käytännössä jäi yhden päivän varaan. Marraskuussa siis liikkumisen iloa 26 tunnin verran, 22 eri harjoituskerralla. Uintia tästä 27 %, Juoksua-kävelyä 45 %, crosfittiä 18 % ja sisäpyöräilyä 10 %. PK-sykealueilla tästä 80 % harjoittelusta. Aktiivisuusmittari on huutanut muutamaan otteeseen aliharjoittelusta. Välillä aika ei vaan riitä ihan kaikkeen. Ja se on hyväksyttävä.

Ruoka maistuu eikä paino tunnu tipahtavan ja sokeriakin on tullut ahdettua kurkusta alas. Mitä vähemmän harjoittelen, sitä enemmän tarvitsen sokeria ja päinvastoin. Tässä sitä taistelusarkaa riittää. Toisaalta tällä yhtälöllä painolle olisi voinut käydä vähän huonomminkin.

Hyvät uutiset?

Uni on maistunut paremmin kuin vähän aikaan. Mittarin mukaan olen nukkunut 4-11 tuntia ja keskimäärin 7 tuntia yössä. Tämä myös näkyy siinä, että niin totaalista väsymystä ei ole havaittavissa niin kuin aikaisemmin. Toisaalta takana myös helppo kuukausi harjoittelun suhteen ja ehkä sekin näkyy jaksamisessa.

Marraskuun alussa olin ensimmäistä kertaa seuran omalla crossfit-tunnilla. Voi sitä riemua, kun tunnin päätteeksi tajusin miten ihanaa onkaan treenata näin mukavassa porukassa! Tätä olen NIIN kaivannut! Lisäksi treenit on suunniteltu enemmän meitä varten. Alussa lämmittely-osuus, sitten jotakin voimaa ja lopuksi päivän WOD. Ja hikitreeni on taattu. Aivan mahtavaa!

 

Marraskuussa alkoivat myös Miia-Marian vetämät sisäpyörätreenit. Ensimmäisellä kerralla käytiin läpi pyöritystekniikkaa ja heräteltiin jalkoja kuukauden tauon jälkeen. Itse treenissä sitten poljettiin 6x 5min reipasta pyörittämistä. Lisäksi on tehty mm. yhden jalan pyöritysharjoituksia, on tehty voimaa. Näistä on tullut viikon kovatehoiset treenit. Miia-Maria ei päästä helpolla, vaikka välillä hieman yrittäisitkin höllätä ;).

Sisäpyöräily

Edellisen syksyn tapaan olemme seuran naisväen kanssa aloittaneet sunnuntai-aamun pitkät pk-lenkit. Reitit ovat pääasiassa metsäreittejä lähialueilla. Hauskaa löytää uusia polkuja ja reittejä ja ennen kaikkea on kivaa yhdessä tekemistä! Kun seuran rouvista ei ole löytynyt lenkkikaveria, mukana toinen puolisko.

Sunnutailenkit

Sunnuntai-iltoihin kun lisätään vielä seuran oma uintivuoro, niin viikonloppuina ei ole vaikeaa arvata, mitä tehdään ja kenen kanssa. Itse ainakin nautin yhdessä tekemisestä ja tästä saan hurjasti voimaa taas seuraavaan viikkoon!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑