Projekti – pimp my bike

Ostin keväällä itselleni terassipyörän, Tunturi Vipin. Tai siis siitä piti tulla terassipyörä, mutta katsotaan mikä siitä sitten loppujen lopuksi tulee. Uunokin tuli asiaa ihmettelemään.

Tältä pyörä näyttää nyt.DSCN7469osina

Projekti jatkuu…

2 thoughts on “Projekti – pimp my bike

  1. Viitisen vuotta sitten poika tuunasi muutaman pyörän. Mietin jo silloin, että olisi kiva saada itsellekin tuollainen tuunattu pyörä ;). Josko minäkin tästä nyt innostuisin? Tosin teknisempään puoleen taidan tarvita apuja…. Mistä ostit Vipin?

    1. Facen kirpputorilta mä tuon hommasin. Purkaminen oli helppoo, kunhan sai kaikki jumiutuneet ruuvit ja mutterit auki. Katsotaan nyt mitä tästä tulee. Liikenteeseen tämä ei 99% todennäköisyydellä tule ikinä päätymään vaikka alkuperäinen suunnitelma oli. Kesä oli ja terassikelit meni. Nyt tälle on uusi käyttötarkoitus. Fix on haaveissa itselleni rakentaa, mutta tästä sitä ei tuu. Tekniseen puolen kanssa on itsellänikin vielä opettelemista. Tämän kanssa siihen ei tarvitse ryhtyä. 🙂

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑