Toinen näkökulma

18-11-2015

”Ihme juttu. Mamma tuli tänään kotiin normaalia aikaisemmin. Kotona se alko touhuamaan kaikenlaista ja selitti, että ”kyllä nyt huomaa, että virtaa löytyy taas. Onhan takana taas monta hyvin nukuttua yötä.” Häh? Eikö mun vieressä aina saa hyvät ja makoisat unet? Mamma on kyllä selittänyt jotain, että sillä on ollu jotain uniongelmia. Joo. Mä en ihan ymmärrä. Mä nukun ainakin ihan hyvin.

Kotihommat mamma kuulemma sai valmiiksi ja alkoi pakkaamaan uintikamoja kassiin. Se selitti jotain, että oli katsonut monta uintivideota ja yrittää nyt korjata jotain vasemman käden virhettä. Lisäksi se ehdotti, että haluaisinko mä lähteä sen kanssa ulos lenkille? Mitä? Minäkö? Tonne vesisateeseen? Juu. Ei. Mua ei kiinnosta. Yritä ite mennä ulos pelkällä villapaidalla, niin tiedät, miltä musta tuntuu! Mä jään vaikka nukkumaan….zzzz

zzzz…Sori. Taisin nukahtaa. Kotiin mamma tuli taas täyttä intoa puhkuen ja se alkoi selittämään jotain siitä, että vasemman käden ote veteen onnistui tänään paremmin ja se teki uudet enkat kilsan uinnissa. Sitten se latasi jotain tietoja koneelle ja näytti mullekin jotain kummallisia käppyröitä.

Uinti 18-11-2015Joo. En mä niistä mitään ymmärrä, mutta mua alkoi kiinnostamaan päivän rapsutusvajeen täytäntöönpano. Tai joo. Ei kai noilla vielä mitään maailmanennätyksiä tehdä. Mutta ei kerrota mammalle. Annetaan sen olla tyytyväinen.

Ai niin. Mamman oli kuulemma pakko käydä tänäänkin juoksemassa, koska eilen se oli sujunut yllättävän mukavasti. Halusi pitää kuulemma kipinää yllä. Jos mä jotain noista juoksukäppyröistä sain irti, niin aikankin sen, etten tolla vauhdilla olis voinu millään ehtiä tsekkaamaan koirien sähköpostiviestejä.

Nyt kun se sai vielä ruokaa naamaan, niin eiköhän kohta olis aika täyttää tämän päivän lupaukset. Ettei mun tartte ottaa yhteyttä koiraneuvostoon ja reklamoida liian vähästä rapsutuksesta.

Hyvää yötä myös teille kaikille!”

❤ Bertta Leskinen

 

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑