Viikon viimeinen

WP_20151108_014

Sunnuntai-aamu. Kello melkein puoli yhdeksän, kun herään. Noustessani huomaan niin ihanan kankeuden kropassa. Edellisen päivän hikinen crossfit on taas tehnyt tehtävänsä! Mitähän pitkästä lenkistä mahtaa tänään tulla, mietin. Pientä säätöä lenkkikavereiden kanssa, muutama puhelu ja rästihomma hoidettu ja matkaan. Yksin.

Jalat tuntuvat niin kankeilta, että on paras kävellä. Lisäksi oikea polvi antoi ymmärtää, että tänään otetaan iisimmin. Reilun kilometrin jälkeen huomaan, että juuri tilattu iltapuku sai taas ajatuksen lentämään! Tuli ideoitua hieman pukuun sopivia korvakoruja, hiuskoristetta ja rannekorua. Ulkona tihkutti vettä, mutta menoa ja ajatuksen juoksua se ei haitannut!

Musta asfaltti vaihtui sumuiseen metsään. Jalkaa toisen eteen ja sumuinen metsä yllätti. Viikon mietinnän alla olleet työkuviotkin saivat muutaman lisäidean kaiken tämän sumun keskellä. Samalla huomaan, että jalat vertyvät ja pieni hölkkäkin tuntuu mukavalta.

Viikon viimeinen lenkki takana. Saldona pitkä perusharjoitus ja avoimet asiat on ratkaistu kuten itsestään. Tätä liikkuminen on minulle parhaimmillaan! Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko.

Ihanan aurikoista viikkoa kaikille – syksyn sumuisesta säästä huolimatta!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑